Kalojen vuosihoroskooppi 2020

Vuosi 2020 tuo sinulle uusia rahallisia mahdollisuuksia. Opinnot eivät kuitenkaan aina suju kuin tanssi...

Rakkaus

Kaloilla on edessään rakkauden vuosi.

Sinä ja kumppanisi opitte tänä vuonna arvostamaan ja rakastamaan toisianne entistä enemmän, ja suhteenne vahvistuukin entisestään. Alkuvuonna sinulla tosin on työkiireitä, ja ne voivat tuoda haasteita yhteisen ajan löytämiselle. Jos tahtoa löytyy, pystytte kyllä järjestämään toisillenne aikaa. Alatte myös vakavasti suunnitella suhteenne virallistamista tai perheenlisäyksen hankkimista.

Sinkkukalojenkaan ei kannata vaipua epätoivoon, vaikkei se oikea tuntuisikaan heti tulevan vastaan. Nauti sillä välin huolettomasta sinkkuelämästä ja anna parhaiden puoliesi näkyä piilottelematta silti niitä huonompiakaan. Ennen pitkää löydät kyllä ihmisen, joka arvostaa sinua juuri sellaisena kuin sinä olet, kaikkine puutteinesi ja hyvine puolinesi.

Perhe ja ystävät

Jokin kotiin liittyvä projekti pitää sinut alkuvuodesta kiireisenä, vaikka olisitkin fyysisesti kotona. Niin perheesi kuin ystäväsikin tuntuvat kärsivän siitä, etteivät saa tarpeeksi huomiotasi. Onneksi kyseessä on vain väliaikainen tilanne, ja tasapaino palaa ennen pitkää.

Työ ja ura

Tänä vuonna olet valmis antamaan työlle kaikkesi. Sinusta voi tuntua, että sinä itse teet kaiken parhaiten, etkä osaa delegoida töitä kenellekään muulle. Mieti, oletko kuitenkaan korvaamaton ja kannattaako sinun polttaa itseäsi työn takia aivan loppuun.

Työtä etsivät kalat hakevat kevään korvalla työpaikkaa, josta ovat aina unelmoineet. Rehellisyys kannattaa, mutta muista korostaa hakemuksessasi ja työhaastattelussa työn kannalta hyviä taitojasi ja puoliasi – niitä sinulla on paljon!

Raha

Vuosi 2020 tuo sinulle uusia rahallisia mahdollisuuksia. Voit ansaita lisää rahaa esimerkiksi vuokraamalla muille jotakin omistamaasi tavaraa, ajoneuvoa tai miksei vaikka asuntoa. Jos taas olet itse jo jonkin aikaa harkinnut jotakin suurempaa hankintaa, kuten autoa tai venettä, voi tämä vuosi olla otollinen suunnitelman toteuttamiselle.

Opiskelu

Opinnot eivät aina suju kuin tanssi. Sinulla voi olla eriäviä mielipiteitä opettajiesi kanssa. Yritä suunnata huomiosi pelkästään opintoihisi ja jätä mielipide-erot omaan arvoonsa. Se voi helpottaa huomattavasti opintojesi etenemistä.

Hyvinvointi

Sinun terveytesi on vuonna 2020 hyvä, ja olet varsin energinen ja elinvoimainen. Tarkkaile kuitenkin elintottumuksiasi. Sinulla voi olla joitakin epäterveellisiä tapoja, joista sinun olisi parempi hankkiutua pikimmiten eroon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja