Kalle Samoojalta "herkullinen lopetus" – nousi komealle loppusijalle Euroopan-kiertueen kisassa

Suomen Kalle Samooja sijoittui jaetulle yhdeksännelle sijalle Skotlannissa kisatussa golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa. Samooja löi päätöskierroksella sunnuntaina kolme alle parin ja sai lopputuloksekseen –7.

– Oli varsin herkullinen lopetus viikkoon. Kyllä siellä mielessä käväisi, että riittäiskö loppuun asti, mutta näin tällä kertaa, uransa korkeimman sijoituksen Rolex Series -sarjan kisassa saanut Samooja totesi tiedotteessa.

Mikko Korhonen jakoi 48. sijaa tuloksella par. Viimeisellä kierroksella Korhonen kirjautti kolme yli par -tuloksen. Sami Välimäki oli jaetulla 63. sijalla +5-tuloksellaan.

Kilpailun voitosta uusivat 11 alle parin neljän kierroksen aikana lyöneet englantilaiset Aaron Rai ja Tommy Fleetwood. Rai otti voittopokaalin uusintareiän myötä.