Kalle Rovanperä, pystytkö haastamaan Sebastien Ogierin voitosta?

0:54
Kalle Rovanperällä hurja tilanne 11. erikoiskokeella! Raju ulosajo lähellä mestarikuskin rohkea ajolinjan jälkeen.

Kalle Rovanperä päätti Monte Carlon MM-rallin lauantaipäivän hirviömäiseen pohja-aikaan. Samalla hän kavensi Toyota-tallikaverinsa Sebastien Ogierin johdon 16 sekuntiin

Pääkuvan video: Kalle Rovanperän yltiöpäinen ajolinja 11. erikoiskokeella aiheutti huiman tilanteen, joka oli pilata suomalaisen kisan. 

Toisena olevan Rovanperän turvamarginaali on myös taakse ja Hyundain Thierry Neuvilleen samainen 16 sekuntia. Sunnuntaina ajetaan vielä neljä erikoiskoetta ja vajaat 70 kisakilometriä. 

– Ihan hyvä päivä. Likaisilla osuuksilla en pystynyt ajamaan ihan niin kuin pitäisi, Rovanperä kommentoi MTV Urheilulle. 

– Viimeinen pätkä oli vähän puhtaampi ja tietenkin pimeässä, niin yritin sitten tulla hyvin, suomalainen tokaisi huimasta pohja-ajastaan.

Onko suurmestari Ogier sunnuntaina haastettavissa? 

– Yritetään avata hyvällä rytmillä. En usko, että "Sebiä" pystyy ajamaan huomenna kiinni, kun hän tietää ne tiet paljon paremmin kuin minä, eikä siellä ole leikkauksia tai mitään. Hän pystyy ajamaan kovaa siellä. Ei siinä hirveästi ole varmaan tehtävissä.

– Yritetään totta kai pitää tämä sijoitus. Se olisi hyvä, Rovanperä summasi. 

Alla puolestaan Esapekka Lapin kommentit päivästä, joka oli Hyundai-kuskille parempi todella tuskaisen perjantain jälkeen. Lappi paljastaa myös taustat rallinuoteistaan heränneeseen kysymykseen: mikä ihmeen "höyry"?

3:04
Mikä ihmeen "höyry"? Esapekka Lappi paljastaa rallinuottiensa taustoja – "Sunisen kanssa vedettiin ässä hihasta."

1:02
Toyota-pomo Kaj Lindström, pystyykö Kalle Rovanperä jopa voittoon sunnuntaina?

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja