Kalle Lambergin kodin urokset elävät vaikeita aikoja – Pulla-neiti kärsii valeraskaudesta: "Olen hänen vauvansa"

Kihlatun lisäksi Lambergin kotona asuu kaksi karvakaveria nimeltään Pilli ja Pulla. 

Huumorimiehenä tunnettu näyttelijä Kalle Lamberg on jo kolmatta kertaa mukana Possessa ja hänen omien sanojensa mukaan vauhti sen kuin kiihtyy.

Lamberg on joutunut ohjelmassa mitä hurjimpiin haasteisiin. Kotipuolessa ei kuitenkaan pelätä miehen puolesta, vaan he enemmänkin rahoittelevat häntä. Näyttelijä on kihloissa turkulaiskaunotar Maria Mattelmäen kanssa.

– Täällä (Possessa) pidän itseäni coolina pikku-Duudsonina. Kotipuolessa minua pidetään kotihiirenä.

Lamberg on esittänyt usein Possessa naista, jonka vuoksi hänen partansa on jouduttu ajamaan. Tähän kotiväki ei ole tyytyväinen. 

– Näytän kuulemma ilman partaa nelivuotiaalta pojalta. Pelkään, että se taas tapahtuu, niin kuin joka kerta.

Pylly puhuttaa

Ohjelman kuvauksissa ei ole tullut vielä eteen niin hurjaa haastetta, etteikö Lamberg olisi pystynyt sitä tekemään. Luovuttaminen oli kuitenkin lähellä viime kaudella, kun hän teki hurjan stuntin murtaen häntäluunsa.

– Siinä piti miettiä hetken ja puhallella, että luovuttaako. Tajusin, ettei tällaista mahdollisuutta tule uudestaan, joten päätin tehdä sen loppuun asti.

– Pyllystäni ei ole puhuttu mediassa koskaan niin paljon kuin sen jälkeen, Lamberg vitsailee.

Valeraskaudesta harmaita hiuksia

Kihlattunsa lisäksi kotipuolessa odottaa kaksi karvaista kaveria, mäyräkoirat Pilli ja Pulla. Söpö kaksikko aiheuttaa toisinaan myös harmaita hiuksia, tai oikeastaan toinen heistä. Pulla-neiti kärsii nimittäin valeraskaudesta. 

– Meidän perheen uroksilla ei ole tällä hetkellä helppoa. Herään noin 14 kertaa yössä siihen, kun Pulla putsaa minua ja yrittää tulla pääni ympärille. Pillille hän myös äksyilee. Olen siis tällä hetkellä Pullan vauva. Toivon, että se loppuu pian, koska mua alkaa pikkuhiljaa väsyttää yöherääminen.

Posse MTV3-kanavalla 24. tammikuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat