Mainos

Kalastajan retkieväs 7.3.2000

Toimittaja Sonja Blåberg

pyöreää litteää ruisleipää
kalaa tomaattikastikkeessa
mustapippuria
tilliä
2 keitettyä perunaa
2 tomaattia
0,5 dl juustoraastetta

Asettele kalat tasaisesti ruisleipäkiekon päälle. Ripottele kalojen päälle mustapippuria myllystä ja runsaasti tillisilppua. Viipaloi perunat ja tomaatit. Lado perunaviipaleet kalojen päälle ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.
Jos kypsennät leivän grillissä tai nuotiossa, kääri se folioon. Leivän voi kuorruttaa uunissa ilman foliota 225 asteessa noin 20 minuutissa. Leipä maistuu vaikka tuhtina iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.