Kaksinkertaista olympiamitalistia epäillään murhasta – pahoinpiteli videolla entisen kilpakumppaninsa

4:55
Katso videolta MTV Urheilun raportti paikan päältä Tokiosta olympialaisten olosuhteista.

Pekingin ja Lontoon kesäolympialaisissa painissa pronssia sekä hopeaa voittanutta Intian Sushil Kumaria epäillään murhasta. 

Tapahtuma sattui toukokuussa, kun poliisi kutsuttiin Chhatrasal-stadionille pohjoisessa Delhissä. Kaksi jengiä oli mukana verisessä tappelussa. Poliisi löysi saavuttuaan paikalle 23-vuotiaan Dhankarin, joka oli saanut vakavia vammoja. Dhankar vietiin sairaalaan, jossa hän kuoli päivää myöhemmin.

Dhankarin hyökkääjän henkilöllisyys oli aluksi epäselvää, kunnes julkisuuteen vuoti video tappelusta. Videolla näkyi kun Kumar pahoinpiteli Dhankarin maahockeymailalla. Kumar etsintäkuulutettiin ja hänet saatiin lopulta kiinni 19 päivää myöhemmin.

Intialaismedioiden mukaan Kumarin ja Dhankarin välit olivat olleet jo pitkään kireät. Kaikki alkoi, kun Dhankar vuokrasi Kumarin omistaman asunnon. Dhankar sai häädön, koska ei ollut maksanut vuokraansa ja hän alkoi tämän jälkeen puhumaan pahoja Kumarista.

– Kumar ärsyyntyi ja suuttui, kun Dhankar ei osoittanut kunnoitusta ja puhui hänestä pahaa julkisesti sekä sisäpiirissä, poliisilähde kertoi The Print -sivustolle. 

Kumarilla on toinen selitys tapahtuneelle.

– Olen syytön. Menin mukaan tilanteeseen rauhoittaakseni tilannetta ja pysäyttämään tappelun, Kumar sanoi asianajansa kautta Times of Indialle. 

Intialaispainijaa uhkaa nyt pitkä vankeustuomio. Intialaismedioiden mukaan Kumar on pyytänyt pääsyä TV:n äärelle, kun Tokion olympialaiset ovat käynnissä. Pyyntö hyväksyttiin.

– Aiomme antaa Sushil Kumarille luvan katsoa tv:tä yleisessä tilassa, kun olympialaiset alkavat. Hän voi seurata painia sekä muita kilpailuja, vankilan päällikkö Sandeep Goel sanoi.

Olympialaisten painikilpailut alkavat 1. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja