Kaksi tuttua sinkkua hiippailee takaisin Love Island -villaan – kohtaavat odottamattoman yllätyksen

1:15
Michelle on turhautunut Oliverin käytökseen. Kaksi entuudestaan tuttua sinkkua tekevät comebackin rakkauden saarelle. Riemu ei kestä kauaa, sillä illalla kokoonnutaan jälleen haikeiden jäähyväisten äärelle, eikä kyyneliltä vältytä. Ketkä joutuvat jättämään saaren lopullisesti?

Love Island Suomi -villaan saapuvat Sanni ja Joel yllätetään toden teolla.

Love Island Suomi -villan arkea järisyttää tieto uudesta, suuresta käänteestä.

Saarelaiset saavat kauden yllättävimmän viestin, jossa heille paljastuu, että kaksi jo pudonnutta saarelaista saapuu tänään takaisin villaan. Tämä saa kaikki puhkeamaan valtavaan intoon ja riemuun, ja monet alkavat samantien spekuloida ketkä nämä henkilöt voisivat olla.

He päättävät suunnitella pienet tervetuliaisjuhlat sekä kehittää oman yllätyksen villaan palaaville saarelaisille. Yllätyksistä ja suunnitelmista täysin tietämättöminä katsojien äänestämät Sanni ja Joel hiippailevat hiljaa villaan, mutta huomaavat, että koko villa on täysin autiona ihmisistä.

Pihalla heitä odottaa kuohuviinillä katettu pöytä, ja ennen kun he osaavat aavistaa, ponkaisevat muut saarelaiset juoksuun piilopaikoistaan ja yllättävät heidät halauksilla.  

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja