Mainos

Kaksi ihmistä loukkaantui ammuskelussa Vantaalla

Ammuskelu tapahtui Vantaan Hakunilan ostoskeskuksen edustalla aamu yöllä ravintolan sulkeuduttua. Ampuja on poliisin huostassa.

Tulituksessa oli vaarassa ainakin kymmenen ihmistä. Ammuskelussa mieshenkilö sai luodin pohkeeseensa ja hänet vietiin hoitoon Peijaksen sairaalaan. Välikohtauksessa loukkaantui myös nainen, jonka kantapäähän osui ilmeisesti kimmokeluoti.

Vantaan poliisin mukaan erittäin vakavasta tilanteesta selvittiin olosuhteisiin nähden onnekkaasti, sillä ampuja, noin 25-vuotias mies oli ampunut järeällä käsiaseella ympärilleen useita laukauksia.

Tilanne oli alkanut kehittyä ostoskeskuksen yhteydessä toimivassa ravintolassa, jossa ampuja oli paikalla olleiden mukaan haastanut riitaa koko illan. Hänet oli myös poistettu ravintolasta. Ravintolan tyhjennyttyä suukopu oli kärjistynyt pihalla summittaiseksi ammuskeluksi.

Ampujan henkilöllisyys oli poliisin saapuessa paikalle hyvin selvillä, ja poliisi sai hänet kiinni puolta tuntia myöhemmin eräästä autosta. Ampuja on Vantaan poliisille ennestään tuttu.

Tapaninpäivän ja sunnuntain välinen yö oli Vantaalla muutenkin levoton. Länsi-Vantaalla aikamiespojan ja hänen isänsä juopottelu johti siihen, että puukko osui poikaa rintaan. Puukotettu vietiin sairaalahoitoon Töölöön, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Poliisia työllisti myös iltayhdeksältä Koivukylässä tapahtunut kioskiryöstö. Ostoskeskuksen R-kioskin ryösti nuorehko mies aseella uhaten. Ryöstäjä sai mukaansa pienehkön summan rahaa.

Vantaan poliisi kaipaa ammuskelusta ja kioskiryöstöstä silminnäkijähavaintoja, joista voi ilmoittaa numeroihin 8730521 tai 8730520.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.