Kaj Kunnas jakaa mielipiteet selostajana – miten käy tanssikisassa?

Urheilutoimittaja Kaj Kunnas on jakanut kansan mielipiteet kahtia selostajana. Käykö niin myös Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun tohinassa?

Kaj Kunnas, 51, suhtautuu tulevaan tanssikilpailuun osallistumiseen huolettomasti. Ennen kaikkea Kaj haluaa laittaa itsensä koetukselle ja kokeilla estottomasti uusia asioita.

– Olen vähän sellainen luonnonlapsi tuolla selostamossa, ja uskoisin, että olen samanlainen tanssilattialla, Kunnas sanoo.

Mies mainitsee kolme syytä, joiden perusteella lähti mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.

– Ensinnäkin, tanssikin on urheilua. Haaste viehätti minua. Halusin tietää, miten pärjään, kestääkö kroppa ja kuinka hyvin opin tanssilajit. Oma pieni kilpailu tuntui mukavalta haasteelta. Toiseksi vaikutti se, että tämä tanssikilpailuun mukaan lähteminen oli niin sanottu once in a lifetime -tarjous, Kunnas sanoo.

Kolmanneksi syyksi Kunnas paljastaa elämänfilosofiansa, joka ohjaa miestä lähestulkoon kaikissa tärkeissä päätöksissä.

– Tykkään mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Aina kannattaa mieluummin sanoa kyllä kuin ei uusille asioille. Tämä on vähän sellainen elämänfilosofia minulle. Kyllähän ihminen katuu enemmän sitä, mitä ei tee, kuin sitä mitä tekee, Kunnas valottaa.

Kunnas ei hermoile kansan mielipiteestä

Kaj on tunnetusti ollut kansan mielipiteitä jakava urheiluselostaja. Hän on vastaanottanut uransa aikana myös negatiivista palautetta työstään. Vaikuttaako tämä Kajn suosioon Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa, jossa yleisön mielipiteellä on oma roolinsa?

– Minulla on sellainen slogan, jota usein tiirailen ja mietin. Se menee näin: ”Kaitsu - muista, että et koskaan tee lähetystä, josta kaikki tykkäävät, mutta et myöskään koskaan tee lähetystä, josta kukaan ei tykkää.” Luulen, että sama pätee tanssilattialla. En usko, että kaikki tulevat tykkäämään esityksistäni, mutta ihmettelen, jos kukaan ei niistä tykkää, Kunnas toteaa.

Kaj luottaa myös lujasti tanssipariinsa Susa Matsoniin.

– Susa on niin huumorintajuinen, naurava ja hersyvä ihminen, että hän laukaisee kyllä sitten minun jännitykseni, jos sellainen tilanne sattuu päälle. Uskon, että minulla ja Susalla tulee toimimaan tanssikuviot hyvin, Kunnas sanoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa 14. syyskuuta 2014 alkaen MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat