Kaj Kunnaksen tanssiopettaja ärähti: Ei mikään Ristomatti Ratia!

Tähtipari Kaj Kunnas ja Susa Matson eivät purematta niele vertausta Ristomatti Ratian tanssiliikkeisiin.

Tähtipari Kaj Kunnas ja Susa Matson esittivät tunteikkaan Leijonakuningas-teemaisen tanssin tähtitanssien parketilla. Tuomarit vertasivat Kaj’n pyörähdyksiä rumban tahdissa aiemmalla kaudella nähdyn Ristomatti Ratian liikkeisiin.

– Käsiliikkeet minun kaihoisasta mielestä nosti mieleen Ristomatti Ratian vierailun tähän ohjelmaan. Tässä on ehkä Ristomatin manttelin perijä edessämme, Jukka Haapalainen uumoili tanssilähetyksessä.

Ratia tuli tunnetuksi erikoisista käsiliikkeistään, joista muodostui kilpailun edetessä hänen tavaramerkkinsä. Tähtipari ei kuitenkaan purematta niele Haapalaisen vertausta.

– Ei pidä paikkaansa! Kaj tanssii minusta huomattavasti paljon paremmin. Ristomatti oli ihana ja sympaattinen, mutta ei, Susa vastasi kritiikkiin.

– En vertaa itseäni keneenkään, mutta tänään tunsin osaavani jotain. Se oli hienoa, Kaj kommentoi.

Myös muut tuomarit löysivät tähtioppilaasta yhteneväisyyksiä tuttuihin hahmoihin.

– Susa oli Leijonakuninkaasta se ihana Nala-leijona, mutta sä olit ehkä enemmän se sympaattinen mangusti Timon, Krisse Salminen hauskuutti.

– Mua on nyt jo tanssikisan tiimoilta verrattu Hessu Hopoon, Charlie Chapliniin, Ristomatti Ratiaan, Timoniin ja köyhän miehen Fred Astairiin. Otan tämän vain ja ainoastaan positiivisena vastaan, Kaj vastasi Twitterissä.

Tähtipari saalisti esityksestään huonommat pisteet kuin edellisviikolla, mutta oli tyytyväinen tanssiinsa. Erityisen hyvä mieli isänsä muistolle tanssineelle Kaj’lle jäi Jukka Haapalaisen sydäntä lämmittävästä kommentista.

– Jäi niin hyvä mieli siitä, kun Jukka sanoi, että isäsi on kasvattanut sinusta mukavan pojan. Tänä iltana se oli tärkeämpää kuin miten kädet meni. Se meni suoraan sydämeen, Kaj myönsi.

Suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat