Jorma Uotinen hämmentyi Jukka Haapalaisen rivosta kommentista suorassa lähetyksessä: "Onhan niitä perberimiehiä puistoissa nähty"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan semifinaalissa Jaakko Loikkasen asu sai aikaan keskustelua tuomarien keskuudessa.

Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmassa kisattiin semifinaali juhlallisesti isänpäivänä 13. marraskuuta. Illan jaksossa jäljellä olevat parit esittävät kukin kaksi tanssia. 

Uutisankkuri Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström esittivät ensimmäisenä tanssinaan Samuli PutronÄlkää unohtako toisianne -kappaleen mukaisen rumban.

Tuomarien mukaan Loikkasen asu ei ollut edukseen rumbaa tanssittaessa.

– Ehkä asuvalinta ei päässyt tuomaan rumbaan kuuluvaa vartalonliikettä esiin kuin olisin toivonut. Käsien liikkeet olivat hiukan erikoiset, Helena Ahti-Hallberg kritisoi.

– Perberi ei nyt puhutellut, Jorma Uotinen veisteli. 

– Käsiliikkeet toivat mieleeni enemmän hula hulan tai Honolulun kuin rumban, Uotinen jatkoi.

Keskustelu asuvalinnasta sai aikaan jopa hieman polemiikkia tuomareiden välille. Jukka Haapalainen ei ollut lainkaan yhtä mieltä Uotisen kanssa siitä, että esitys olisi ollut "pliisu".

– Tämä oli tämmöinen puistoblues. Tuolla tavallahan ihmiset yleensä syksyisin puistoissa liikehtii. Ja onhan niitä perberimiehiä puistoissa ja niiden nurkissa nähty kautta aikojen aina yleensä, että tässä ei mitään uutt, Haapalainen totesi.

Haapalaisen kommentti sai Uotisen selkeästi häkeltymään ja juontaja Vappu Pimiän puistelemaan päätään käsi silmillä. 

Katso Jaakko Loikkasen ja Ansku Bergströmin tanssi sekä tuomarien kommentit ja pisteet yllä olevalta videolta. 

Katso parin muut tanssit tästä!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat