Kaisa Mäkäräinen paljasti upean ampumahiihtouutisen – "Ilokseni voin kertoa"

Entinen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen paljastaa, että hänet on nimetty Kansainvälisen ampumahiihtoliiton IBUn urheilijakomiteaan.

– Ilokseni voin kertoa, että IBUn urheilijakomissio on nimittänyt minut viidenneksi jäsenekseen ja samalla tulen olemaan virallinen jäsen IBUn teknisessä komiteassa (TC), Mäkäräinen kirjoittaa Instagramissa.

– Olen todella otettu tästä mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan urheilijoita koskeviin asioihin tässä asemassa seuraavien 2–4 vuoden aikana. Erityisen kiitollinen olen urheilijoille, jotka luottavat minuun ja valitsivat minut tähän toimeen Henrik L’Abee-Lundin seuraajana.

– Teen parhaani.

Mäkäräinen lopetti kilpailijauransa ampumahiihdossa vuonna 2020. Hän voitti lajissa maailmancupin kokonaiskilpailun kolmesti ja saavutti myös yhden MM-kullan, yhden -hopean ja neljä -pronssia.

Mäkäräinen on ampumahiihtäjän uransa päätyttyä toiminut muun muassa ampumahiihtoasiantuntijana ja kisannut ajoittain maastohiihdossa sekä juoksulajeissa. Vuonna 2021 hän saavutti Pyhäjärvellä vapaan hiihtotavan 10 kilometrillä SM-hopeaa.

Mäkäräinen osallistui lisäksi tämän vuoden keväällä ampumahiihdon SM-kisoihin, joissa hän saavutti mitaleita.

Lue myös:

    Uusimmat