Kaipaatko jo vähän haastetta? Nyt villitsevät palapelit, joissa on vain yhtä ja samaa väriä: "Jos vihaat jotakuta, anna hänelle tämä"

Yritys myy tuhannen palan palapelejä, joissa ei ole kuvaa.

Koronakotoilu on tehnyt palapelien kokoamisesta jälleen suosittua. Jos perinteiset kuvat ovat liian helppoja, Amazon myy palapelejä, joissa ei ole kuvaa, kertoo Insider.

Beverly-nimisen valmistajan tuhannen palan palapelit ovat vain yhtä väriä – siis mustia tai valkoisia. Kaiken lisäksi palapelien palat ovat erityisen pientä kokoa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Puhdasta helvettiä"

Valkeaa palapeliä kuvaillaan Amazonissa tekstillä "puhdasta helvettiä". Arvostelujen mukaan palapelit ovat juuri niin kauheita kuin voisi olettaa.

– Jos vihaat jotakuta, tai vain nautit siitä, että saat panna ihmisen kärsimään, anna hänelle tämä palapeli. Vanhempani ovat tulleet melkein hulluiksi yrittäessään tehdä tätä loppuun, kertoo lokakuussa 2019 palapelille viisi tähteä antanut arvostelija.

Osa arvostelijoista kuitenkin kertoo, että palapelin palat sopivat yhteen hyvin löysästi, eikä laatu muutenkaan ole paras mahdollinen.

– Ostin tällaisen. Kaikki palat ovat samanlaisia ja sopivat toisiinsa, miten päin ne sitten laittaakin, kertoo tuotteen ostanut ja siihen pettynyt arvostelija Facebookissa.

Heinz ideoi kirkkaanpunaisen palapelin

Beverly ei ole mahdottomien palapeliensä kanssa yksin. Suomessakin myydään esimerkiksi Ravensburgerin valmistamaa, yksiväristä hopeapalapeliä. Ketsupistaan tunnettu Heinz puolestaan mainosti toukokuussa 2020 Twitterissä kokopunaista "ketsuppipalapeliä", jossa on 570 minikokoista palaa.

– Tämä saattaa olla maailman hitain palapeli, Heinz totesi.

Ketsupinpunaista palapeliä ei kuitenkaan voi ostaa, sen voi vain voittaa arvonnassa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Miten olisi 51 000 palan palapeli?

Jos sittenkin kaipaat kuvaa palapeliisi, Kodakilla voi olla tarjolla tarpeeksi haastavaa koottavaa. Huhtikuussa 2020 yhtiö julkaisi valtavan, yli 51 000 palan palapelin.

Palat muodostavat kuvia maailman 27 ihmeestä, jotka voi koota yksitellen ja liittää yhteen valtavaksi, yli kaksi metriä leveäksi palapeliksi, kertoo Insider.

– Millaisen saavutuksen tunteen saatkaan, kun tiedät, että olet saanut valmiiksi yhden suurimmista palapeleistä, joita myydään, yhtiö maalaili Insiderin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat