"Kaikki ominaisuudet olla ratkaisupelaaja" – SaiPa julkaisi kuusi sopimusta ja värväsi SM-liigan hallitsevassa mestarissa hurmanneen nuorukaisen

Jääkiekon SM-liigakausi jää kesken – mestaruutta ei jaeta 1:08
Jääkiekon SM-liigakausi keskeytettiin koronaviruspandemian vuoksi maaliskuun 13. päivä.

Lappeenrannan SaiPan SM-liigakausi jäi koronaviruspandemian vuoksi vain yhden ottelun vajaaksi, mutta 12. jäänyt joukkue varustautuu jo tulevaan kauteen. Seura tiedotti maanantaina kuudesta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Micke Saarin ja Jimi Jalosen sopimukset ovat jatkosopimuksia, mutta uusina hankintoina Lappeenrantaan saapuvat HPK:sta Filip Krivosik, Lukosta Ville Petman sekä Imatran Ketterästä Jaakko Lantta ja Joel Olkkonen.

Hankinnoista nimekkäin on HPK:ssa viimeiset neljä kautta viettänyt Krivosik, 20. Hän teki päättyneellä kaudella 57 ottelussa tehot 11+12=23. Hämeenlinnalaisten mestaruusjuhliin päättyneellä edellisellä kaudella Krivosik pelasi runkosarjassa 24 ottelua ja pudotuspeleissä kahdeksan.

– Filip on mennyt kaikkina Suomen vuosinaan eteenpäin ja pystyi jo ajoittain ottaa isoa roolia Liigassa viime kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta on jo nyt vahva fyysisesti, suojaa kiekkoa hyvin ja hänellä on erinomainen taitotaso.

– Molemmilla osapuolilla on isot odotukset ensi kaudesta ja Filipillä on kaikki ominaisuudet olla ratkaisupelaaja jo ensi kaudella, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi seuran tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat