Mainos

Kahden lapsen äiti avautuu parisuhteensa nykytilasta: "Se ei ole tahallista, se on vain tapahtumassa"

Kahden lapsen äiti toivoo, että hän voisi olla muutakin kuin vain pelkkä vanhempi. Hän haluaisi olla myös vaimo ja puoliso miehelleen. 

Kun rakastunut pari päättää hankkia lapsen, sen ajatellaan lähentävän osapuolia entisestään. Joidenkin pariskuntien kohdalla todellisuus voi kuitenkin olla kaukana tästä mielikuvasta. Yksi tämän ymmärtäneistä on bloggari Sophie Cachia, joka tunnetaan rehellisistä, arkielämän realiteetteja avaavista kirjoituksistaan. 

Viimeisimmässä päivityksessään nainen kertoo avoimesti parisuhteensa nykytilanteesta ja siitä, kuinka helposti lapset voivat ajaa vanhemmat kauas toisistaan.

– Meidän tilanteessamme se ei ole tahallista tai tarkoituksellista... se on vain tapahtumassa. Ja se on pelottavaa. Olemme mahtavia. Olemme aina olleet mahtavia. Silti ensimmäistä kertaa lähes seitsemään vuoteen minusta tuntuu kuin olisin astumassa siitä ulos, Cahia kertoo blogissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä on naisen mukaan asia, jonka vuoksi he ovat istuneet miehensä kanssa alas lukuisia kertoja, mutta ilman yksiselitteistä ratkaisua.

"En halua olla vanhempi, joka on liian kiireinen välittääkseen"

Äiti kertoo ensimmäisen lapsen kohdalla kaiken sujuneen vielä täydellisesti; pariskunta löysi yhteistä aikaa ja he tunsivat olonsa rakastetuiksi. Mutta toisen lapsen kohdalla kaikki muuttui. Toinen lapsi toi mukanaan enemmän vastuuta ja aikatauluongelmia, jonka seurauksena parisuhde jäi tärkeysjärjestyksessä yhä kauemmaksi kärjestä.

– En puhu seksistä, sillä seksi on itse asiassa melko helppoa, jos haluat sen olevan niin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Puhun treffi-illoista, kahdenkeskisistä hetkistä, ja syvällisistä aikuisten välisistä keskusteluista, joita meiltä niin kovasti puuttuu. Haluan puhua enemmän. Vain me. Ilman vauvaa rinnallani tai Tuomas Veturia pauhaamassa taustalla, Cachi kertoo

Äiti muistuttaa, että vaikka luottamus ja uskollisuus ovat suhteen avaintekijät, kommunikaatio on paras keino toteuttaa näitä asioita. Ensimmäistä kertaa heidän parisuhteensa aikana Cachia on alkanut ymmärtää, kuinka helposti lapset voivat erottaa pareja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jaryd on 25-vuotias, minä 26. En ole valmis olemaan vanhempi, joka on liian väsynyt kysyäkseen toiselta päivän kuulumisia. En halua olla niitä vanhempia, jotka ovat liian kiireisiä välittääkseen.

Jotta näin ei kävisi, asiaa tulee puuttua. Heidän täytyy tehdä kovasti töitä tullakseen jälleen pelkkien vanhempien sijaan jälleen pariskunnaksi. 

Lähde: Kidspot

***

2:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.