Kahden henkilön vappuaatto kärjistyi puukotukseksi Turussa – tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä

Suunnitteletko kokoontuvasi Helsingin keskustaan vappuviikonloppuna? Näin poliisi aikoo toimia juhlijoita kohdatessaan 2:52
Suunnitteletko kokoontuvasi Helsingin keskustaan vappuviikonloppuna? Näin poliisi aikoo toimia juhlijoita kohdatessaan

Vaikka vappuaatto on sujunut Turussa pääasiassa rauhallisesti, poliisi ei ole välttynyt hälytystehtäviltä. 

Turussa vappuaatto sujui iltapäiväviiteen saakka rauhallisesti, mutta sittemmin tilanne on vilkastunut hälytystehtävien osalta, kerrotaan Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta STT:lle.

Komisario Reijo Pennasen mukaan hälytystehtävät ovat koskeneet muun muassa häiriökäyttäytymistä ja päihtyneitä ihmisiä.

Lisäksi kaupungissa on ollut yksi puukotus.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Poliisin tviitin mukaan iltapäivällä puoli viiden aikoihin keskustassa tapahtuneessa tilanteessa puukotettiin miestä. Paikalla oli useita poliisin partioita, ja tilanne on ohi.

Tapauksen selvittelyn ja tutkinnan kerrotaan jatkuvan.

Poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, mutta asianomistajalla ei ole hengenvaaraa.

Kyseessä on ollut kahden henkilön välinen tilanne.

Vappuaatto ollut pääasiassa rauhallinen

Lounais-Suomen poliisi kertoo Twitterissä, että vapunvietto on alkanut rauhallisesti ja vallitsevien rajoitusten sekä suositusten mukaisesti.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Ihmisiä näkyy puistoissa ja kaupungilla, mutta väki liikkuu tviitin mukaan pienissä porukoissa ja turvavälit huomioiden.

Pennasen mukaan valvontakamerakuvien perusteella väkeä on Turussa liikkeellä aika paljon ja ihmisiä on muun muassa Aurajoen varressa.

–  Kun vertaa aikaisempiin viikonloppuihin, niin aika vähäistä on Aurajoen varressa väki ollut, mutta nyt kun vappu on tullut, näkee selkeästi, että väkeä on enemmän, mutta turvavälit tahtovat vähän unohtua, Pennanen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat