Kahden auton nokkakolari Mäntsälässä – tie jouduttiin sulkemaan, kuljettajat vietiin sairaalaan

Valtatiellä 25 tapahtui sunnuntaina alkuiltapäivästä keskisuuri tieliikenneonnettomuus, jossa kaksi henkilöautoa törmäsivät toisiinsa.

Pelastuslaitos sai onnettomuudesta ilmoituksen kello 12.53. Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli kahden auton nokkakolari. Kummassakin autossa oli onnettomuushetkellä vain kuljettajat.

– Toinen heistä loukkasi itsensä hieman pahemmin, mutta hän oli tajuissaan. Toinen kuljettaja loukkaantui lievemmin. Toinen vietiin jatkotutkimuksiin ja toinen jatkohoitoon, päivystävä palomestari Toni Sohkanen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Onnettomuuspaikka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Mäntsälän keskustasta moottoritietä pitkin länteen päin. Paikalle hälytettiin kaikkiaan neljä pelastuslaitoksen yksikköä, ensihoitoyksikkö ja poliisi.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Palomestarin mukaan tieosuudella on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus. 

Tie on ollut suljettuna pelastusviranomaisten työturvallisuuden ja raivaustöiden takia. Poliisi on ohjannut liikennettä kiertoreitille raivaustöiden aikana. 

– Pelastuslaitos lähti paikalta noin kello kahden jälkeen, mutta poliisi jäi vielä paikalle, palomestari kertoi MTV Uutisille kello 14.15 aikaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja