Kadutko lähettämääsi Snapchat-viestiä? Pian sen voi poistaa, jos sitä ei ole ehditty lukea

0:30

Lähetettyjä Snapchat-viestejä voi jatkossa poistaa, jos niitä ei ole vielä ehditty lukea. Sovellus kuitenkin ilmoittaa vastaanottajille, että saapunut viesti on poistettu.

Pääkuvan video

Selkeät ohjeet: Näin poistat katseluhistoriasi Netflixissä

Snapchat-käyttäjien on nyt mahdollista poistaa lähettämiänsä viestejä, jos niitä ei ole vielä luettu. Ominaisuus on tulossa käyttöön osalle käyttäjistä näinä päivinä ja loputkin käyttäjät voivat perua viestinsä seuraavien parin viikon sisään.

Poistaaksesi viestin, paina ja pidä sormeasi poistettavan median päällä ja valikkoikkuna kysyy, että haluaisitko poistaa kyseisen viestin. Napauta valintaa ja kyseinen viesti katoaa.

Viestin alun perin saanut henkilö näkee kyllä ilmoituksen, että hänelle on lähetetty viesti. Mutta jos henkilö ei ole ehtinyt vielä lukea viestiä, ilmoituksessa kerrotaan sen poistamisesta. Vastaanottaja ei saa missään vaiheessa tietää, mitä viesti tarkalleen ottaen sisälsi.

Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että ryhmälle lähetetyssä viestissä joku on saattanut ottaa kuvakaappauksen alkuperäisestä viestistä ennen kuin se on poistettu muiden ryhmään kuuluvien ehdittyä lukemaan sitä.


Lähde: The Verge

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja