Mainos

Kadonneesta Piasta uusia vihjeitä – kenen lenkkarit roikkuivat puussa?

Viikonloppuna kotoaan Ylöjärvellä kadonneen Pia Hirvosen tapauksen tutkinnassa on tänään selvinnyt, että Hirvosen pankkikortit ja passi ovat löytyneet tarkemman etsinnän jälkeen hänen asunnoltaan.

Poliisi on saanut päivän aikana useita vihjeitä, joiden tarkistaminen ei ole ainakaan toistaiseksi johtanut tuloksiin.

Yksi vihjeistä tuli Ylöjärven Pikku-Ahvenistoa kiertävältä lenkkipolulta. Lenkkeilijä oli löytänyt sunnuntaina aamupäivällä tummat, noin kokoa 40 olevat lenkkarit ja toisen lenkkarin kärkiosassa oli avainnippu.

Lenkkeilijä oli sitonut lenkkarit noin metrin korkeudelle järven puolella olevaan puuhun selvästi näkyvälle paikalle. Poliisin koirapartio kävi tänään kiertämässä järven, mutta lenkkarit olivat hävinneet. 

Poliisi pyytää lenkkareiden mahdollista omistajaa ottamaan yhteyttä poliisiin, koska lenkkarit ovat saattaneet pudota esimerkiksi repusta tai omistaja on ne myöhemmin noutanut. Poliisi korostaa, että tämä on erittäin tärkeä tieto etsinnän oikealle kohdentamiselle.

Tällä hetkellä poliisille ei ole tullut selkeää vaihtoehtoa, mihin se kohdistasi etsintätoimet. Poliisi on sen sijaan saanut tietoa Hirvikallion mahdollisesta vaatetuksesta. Poliisi pitää tällä hetkellä todennäköisenä, että Hirvikalliolla oli yllään tummat ulkoiluhousut sekä musta tai ruskea hupullinen ulkoilutakki.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.