Kadonneen Miikka Leinosen lompakko ja kännykkä löytyivät Helsingistä merelle vievältä tieltä, poliisi etsii tavarat löytäneitä naisia – nuori jalkapalloilija kohta viikon kateissa

Poliisi on saanut haltuunsa viime perjantaina kadonneeksi ilmoitetun espoolaisen Miikka Leinosen matkapuhelimen ja lompakon. Poliisin käsityksen mukaan lompakosta ei ole viety mitään sinne kuuluvaa.

– Mikään ei viittaa, että asiaan liittyisi rikosta, tutkinnanjohtaja Ilmari Hallamaa sanoo.

Poliisi etsii kännykän löytäneitä naisia

Kaksi vanhempaa naishenkilöä palauttivat Helsingin Rajasaarentieltä löytyneet esineet poliisin löytötavaratoimistoon. Esineet löytyivät katoamista seuraavana aamuna. Tie johtaa merelle.

Naiset olivat tuoneet esineet poliisille lauantaina ennen kello yhtätoista.

– Rouvien henkilöllisyydet eivät ole tiedossamme, ja haluaisimme tavoittaa heidät jututtaaksemme omaisuuden tarkemman löytöpaikan selvittääksemme, sanoo tutkinnanjohtaja Ilmari Hallamaa poliisin tiedotteessa.

Leinonen on noin 180 senttimetriä pitkä, urheilullinen ja hänellä on lyhyet vaaleahkot hiukset. Päällään hänellä on ollut vuorillinen farkkutakki. Leinonen kuuluu kakkosdivisioonassa pelaavan FC Espoon miehistöön. Laitapuolustajana pelaavan Leinosen seura on myös julkaissut avunpyynnön tämän löytämiseksi.

Poliisi toivoo yhä naisten lisäksi myös muilta henkilöiltä tietoja tapahtuneesta puhelimitse 0295 413 031 tai sähköpostitse vihjeet.espoo@poliisi.fi. 

Lue myös:

    Uusimmat