Poliisi etsii yhä Helsingin yössä kadonnutta Miikkaa – jalkapalloilijasta toivotaan yleisövihjeitä: "Kaikki tiedot voivat olla tärkeitä"

Länsi-Uudenmaan poliisi on jatkanut perjantaiyönä kadonneen Miikka Leinosen etsintää.

Viimeinen varma havainto Leinosesta on tehty Linnakoskenkadun bussipysäkillä Helsingin Töölössä. Poliisin käsityksen mukaan jalkapalloilija on ollut matkalla Hakaniemestä Helsingin keskustaan.

Leinonen on noin 180 senttimetriä pitkä, urheilullinen ja hänellä on lyhyet vaaleahkot hiukset. Päällään hänellä on ollut vuorillinen farkkutakki.

Tapausta tutkiva rikoskomisario Ilmari Hallamaa kertoo, että poliisi ei tässä vaiheessa epäile rikosta. Poliisi toivoo muiden tutkintakeinojen, kuten valvontakamerakuvien etsinnän lisäksi yleisövihjeitä.

– Yleisön havainnot ovat tässä keskiössä, hän kertoo.

Hän ei vielä maanantaiaamuna osannut kertoa, kuinka paljon havaintoja poliisi on saanut Leinoseen liittyen.

– Tyypillisesti ihmiset ilmoittavat pienellä kynnyksellä, kuten pitääkin. Kaikki tiedot voivat olla tärkeitä, hän painottaa. 

Aiemmin poliisi pyysi havainnoista ilmoitukset hätänumeroon. Nyt havaintoja Leinosen liikkeistä toivotaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031.

Leinonen kuuluu kakkosdivisioonassa pelaavan FC Espoon miehistöön. Laitapuolustajana pelaavan Leinosen seura on myös julkaissut avunpyynnön tämän löytämiseksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat