Kadonneen miehen etsinnät päättyivät pahimmalla mahdollisella tavalla – ruumiin löytyminen kuvattiin suorana Facebookiin

Etsintäpartion työ päättyi karmivalla tavalla Virginiassa Yhdysvalloissa, kun 31-vuotias mies löytyi kuolleena.

Etsinnän järjestänyt David Wilson kuvasi etsintöjä Facebook Liveen. Pahin mahdollinen tapahtui, kun miehen ruumis löytyi livelähetyksessä.

Wilson onnistu keräämään noin 20 henkilöä etsintäpartioon. Etsinnät alkoivat heti lauantaiaamuna, kun selvisi, että 31-vuotias Andre Grady oli kadonnut.

Kukaan ei tiedä, mitä tapahtui

Facebook Live oli etsijöiden mukaan päällä, koska he uskoivat löytävänsä Gradyn ja halusivat hänen perheensä näkevän, kun mies löydetään.

Grady oli pyörätuolissa ja nurmikkoon painautuneet renkaan jäljet saivat etsijät pelkäämään pahinta. Jäljet johtivat autiona olevan talon takana olevaan aukkoon, josta Gradyn ruumis löytyi. Aukko johti ryömintätilaan talon alle.

Poliisi hälytettiin paikalle ja tutkina aloitettiin heti. Grady oli tunnettu henkilö naapurustossa ja hänen menehtymisensä aiheutti suurta surua.

Kukaan ei tiedä vielä, mitä Gradylle tapahtui. Kuolinsyy ei ole vielä toistaiseksi selvillä. 

Poliisi ei ole pidättänyt ketään tapaukseen liittyen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja