Mainos

Kaarinan raa'asta henkirikoksesta epäillään enää yhtä miestä – ratkaiseva vinkki tuli yleisöltä

Poliisin esitutkinta Kaarinassa heinäkuussa tapahtuneesta raa’asta henkirikoksesta on loppusuoralla. Poliisi epäilee teiosta enää vain yhä ihmistä. 

Kaarinan keskustan alueella yksityisasunnossa tapettiin yöllä 13. heinäkuuta 32-vuotias kaarinalaismies teräaseella raakaa ja julmaa väkivaltaa käyttäen.

Lounais-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisin esitutkinta on asiassa loppusuoralla ja esitutkintapöytäkirja on tarkoitus toimittaa Länsi-Suomen syyttäjävirastolle lähipäivinä.

Poliisin mukaan paikalla oli tekohetkellä uhrin lisäksi kolme ihmistä, joita kaikkia epäiltiin alkuun tekoon osallisiksi.

Tutkinnan aikana teon tapahtumakulku on selvinnyt poliisille. Kahta aiemmin epäiltyä ei enää epäillä syyllisiksi. Toisin sanoen poliisi epäilee, että teon on tehnyt vain yksi ihminen. Poliisi epäillee murhasta kaarinalaista 25-vuotiasta miestä. Tekohetkellä kaikki asunnossa olleet olivat nauttineet alkoholia.

Poliisi kiittää yleisöä avusta jutun selvittämisessä. Ratkaiseva vinkki siitä, mihin poliisin etsimät ihmiset olivat paenneet teon jälkeen, tuli yleisön taholta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.