Kaapo Kakon pokerinaama petti Henrik Lundqvistista kysyttäessä – kunnon shokki tulevalle joukkuekaverille?

Kaapo Kakko pääsee todennäköisesti kohtaamaan MM-kisojen puolivälierässä Ruotsin kaikkien aikojen maalivahdin Henrik Lundqvistin. Muutaman kuukauden kuluttua Kakko saattaa hyvinkin olla ”King Henrikin” kanssa samassa pukuhuoneessa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.​​​​​​​

Lundqvist on paitsi Ruotsissa kunkku, hän on sitä myös New York Rangersissa. Rangers varaa ensi kesänä NHL-varaustilaisuudessa toisena, ja hyvin suurella todennäköisyydellä seura huutaa Kakon nimen.

Oletko ajatellut, että todennäköisesti vastassa on Henrik Lundqvist Rangersista? Kakon kasvoille leviää leveä virne, ajatus on selvästi kutkuttava.

– En ole sitä mietiskellyt, Kakko sanoo hymynsä seasta.

– Tiedän, että hän on tietysti hyvä maalivahti ja kauan pelaillut. Hienoa päästä häntäkin vastaan pelaamaan, Kakko totesi.

Edessä on useita hienoja mahdollisuuksia: Ruotsin kaataminen, maalin tekeminen MM-puolivälierässä ja vielä Lundqvistin taakse.

– Jos nyt läpiajoon pääsee, niin katsotaan mitä keksitään, Kakko heitti.

"Kaikki odottavat että Ruotsi voittaa"

Ottelun asetelma on selvä. Lähes kokonaan NHL-pelaajista koostuva Ruotsin 17 maailmanmestarin joukkue on valtava ennakkosuosikki ensikertalaisista kasattua Suomea vastaan.

– Kaikkihan odottavat, että he tulevat tuon voittamaan, niin aika hyvillä fiiliksillä pääsee antamaan kaikkensa. Niin tulee hyvä tulos, Kakko totesi.

Kakko aloitti turnauksen kovalla ilotulituksella, mutta kolmeen edelliseen peliin ei tehoja ole tullut. Ruotsin mediassa tästäkin on otettu jo ilo irti, kun ”ihmepoika” on menettänyt tehonsa.

– Katsotaan, jos yhden maalin tekisi huomenna, niin se olisi hyvä vastaus, Kakko sanoi.

Kakko on huomannut, että vastustajat ovat alkaneet ottamaan häntä tarkemmin, ja keppiä on tullut käsillekin alkuturnausta enemmän. Saksaa vastaan Kakko kuitenkin pääsi jo paremmin peliin sisään ja hänelle asetelma puolivälierään on hyvin selkeä.

– Nämä ovat nyt ne pelit, missä pitää onnistua. Jos kolme peliä voittaa, sitten juhlitaan jo. Pienistä jutuista tämä on kiinni, yhdessä pelissä voi käydä mitä tahansa.

Lue myös:

    Uusimmat