Kaapo Kakolle epäasiallista kohtelua? Karri Kivi ärähti: ”Sehän on ihan vitsi!”

Millainen on Kaapo Kakon tulevausuus, Vilttiketju pohtii 8:05
Videolla Huomenta Suomen Vilttiketjun NHL-läpikäynti.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaistulokashyökkääjä Kaapo Kakko on ollut iso seurattava kohde runkosarjan avauskierroksilla. Kakko avasi maalihanansa taalajäillä, mutta tuoreeltaan eteen on tullut isoja vaikeuksia.

Kakko oli kesän NHL:n varaustilaisuuden kovimpia nimiä. Taitava laitahyökkääjä päätyi ensimmäisen kierroksen toisella vuorolla New York Rangersiin.

Uuden seuran paidassa Kakolle on merkattu kuudessa runkosarjaottelussa tehot 1+0. 18-vuotiaan hyökkääjän tehotilasto on painunut lukemaan -6.

Jälkimmäinen tilastofakta viittaa yhteen isoon tekijään, Rangersin surkeaan alkukauteen.

Osaltaan kritiikki, tai tarkemmin ihmettely on kääntynyt Kakon suuntaan. Kakon alkukauden ylle on muodostettu pettymyksen viittaa.

C Moren jääkiekkoasiantuntija Karri Kivi ei katso tätä hyvällä.

– Kaikki ei mene niin kuin elokuvissa – se täytyy ottaa huomioon. Kaapo on pelannut pirteästi, mutta tulos ei ole ollut varmaan sitä, mitä hän on odottanut. Se on selvää. Mutta nyt on pelattu vasta muutama viikko ja sen jälkeen ruvetaan tekemään yhtäkkiä jotain isoja johtopäätöksiä, että nuo ovat onnistuneet ja nuo eivät.

– Sehän on ihan vitsi! Kivi latasi Huomenta Suomen Vilttiketjussa.

Kiven mukaan Kakon suhteen on lyötävä jäitä hattuun. Villeimmissä skenaarioissa nuorta hyökkääjää on yhdistetty jo vanhaan seuraansa, TPS:ään päin.

– Itse en usko tuohon. Luotan, että pojalla peli lähtee rullaamaan. Tietenkin vaihtoehto on aina olemassa, mutta tuo ei ole käynyt mielessäkään, Kivi sanoo suoraan.

Vilttiketjun NHL-keskustelu löytyy kokonaisuudessaan jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat