Kaapo Kakko ja New York Rangers syväjäässä: kammottava avauserä aiheutti neljännen peräkkäisen tappion

NHL-debyytistään nauttinut Kakko ei turhia jännittänyt:"On sitä ennenkin isoissa peleissä pelattu" 5:24
Videolla Kaapo Kakko kommentoi NHL-debyyttiään lokakuun alussa.

Kaapo Kakko jäi vaille pisteitä ja tehotilastossa lukemaan -2, kun New York Rangers hävisi Suomen aikaa sunnuntai-iltana NHL:ssä Vancouver Canucksille kotikentällä maalein 2-3.

Suomalainen kirjasi ottelussa peliaikaa 13 minuuttia ja 45 sekuntia. Viisi kertaa maalia kohti laukonut Kakko kävi ottelussa lähellä maalintekoa, mutta uran toista NHL-maalia ei vielä syntynyt.

Kakko pelasi ottelussa ylivoimalla yhteensä kaksi minuuttia ja kymmenen sekuntia.

Rangers oli surkean avauserän jälkeen 0-3-tappiolla, mutta vääntäytyi kahden seuraavan erän aikana maalin päähän.

Tasoitusmaali oli syntyä ottelun loppuminuuteilla useita kertoja, mutta neljäs peräkkäinen tappio oli lopulta tosiasia.

Kahdella voitolla kauden aloittaneella Rangersilla on mahdollisuus katkaista tappioputki Suomen aikaa keskiviikkoaamuna kotikentällä Arizona Coyotesia vastaan.