Kaapo Kakko palasi maalin makuun – naulasi tärkeän osuman: "Kaunista"

Kaapo Kakko teki jääkiekon NHL:ssä New York Rangersille tärkeän maalin 5–2-voitossa Washington Capitalsia vastaan.

Washington johti ottelua kahden erän jälkeen 2–1, mutta Kakko toi Rangersin tasoihin kolmannen erän alkuminuuteilla. Artemi Panarin toi kiekon hyökkäysalueelle, pelasi sen oikealle Ryan Stromelle, ja Kakko oli samalla parkkeerannut maalille. Strome jatkoi limpun suomalaishyökkääjälle, joka puttasi sen tyhjänä edessään ammottaneeseen rysään.

– Ja se oli kaunista, Rangers maiskutteli Twitterissä osumaa.

Rangers jatkoi kolmannen erän vahvasti ja rynnisti lopulta 5–2-voittoon. Panarin oli kolmannessa erässä mukana peräti kolmessa maalissa ja kokosi tehot 1+2=3.

Kakko oli pelannut edelliset kolme ottelua tehopisteittä, mutta iskenyt sitä ennen kaksi maalia ottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Kakko on nyt kasannut kauden 28 ottelussaan pisteet 5+2=7.