Mainos

Kaali-makkarakeitto

  • 1 kerä uutta kaalia
  • 3-4 varhaissipulia
  • 3-5 porkkanaa
  • n. 1 l vettä tai kasvislientä
  • mustapippuria
  • (1-2 valkosipulinkynttä)
  • tilliä tai muuta yrttiä
  • 300-500 g makkaraa

Huuhdo kaali ja sipulit ja kuori porkkanat. Suikaloi kaali. Leikkaa porkkanat ja sipuli viipaleiksi. Jätä vihreää osaa lisättäväksi keittoon vasta loppuvaiheessa. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset keittoon. Hauduta 15-20 min.

Lisää pannulla paahdetut makkarakuutiot ja yrtit keittoon . Tarkista maku. Kuumenna keitto ja tarjoa lisäkkeeksi leipää.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.