Jyväskylässä pahoinpidelty kuoli yöllä - tekijä kateissa

Jyväskylän keskustassa toissa yönä pahoinpidelty mies on kuollut vammoihinsa sairaalassa viime yönä. Poliisilla ei ole vielä tietoa rikoksesta epäillyn henkilöydestä.

Hätäkeskus sai sivulliselta ilmoituksen maassa viruvasta pahoinpitelyn uhrista puoli kahdelta eilen aamuyöllä. Poliisi löysi 43-vuotiaan, vakavasti loukkaantuneen miehen keskustasta Kauppakatu 10:n kohdalta.

Poliisi ei pystynyt kuulustelemaan uhria hänen. Pahoinpitelijä oli paennut paikalta ennen poliisin tuloa.

- Tekijä on mahdollisesti keski-ikäinen mies, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Hänninen Jyväskylän poliisista sanoo.

Riitakumppania etsitään

Poliisi on kuulustellut tutkinnan yhteydessä useita ihmisiä. Silminnäkijähavaintojen mukaan uhri riiteli kovasanaisesti keski-ikäisen, tukevarakenteisen miehen kanssa tapahtumapaikalla.

Riitakumppanilla oli yllään vaalea, hihaton neule, kauluspaita ja mustat housut sekä päässään tumma ja kulmikas hattu. Teon jälkeen mies nousi harmahtavaan henkilöautoon ja poistui paikalta.

Hännisen mukaan poliisi tutkii tällä haavaa asiaa epäiltyinä törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena.

Rikospaikalla on tapahtuma-aikaan kulkenut sivullisia, ja poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista sekä asiaan mahdollisesti liittyvistä tiedoista poliisin väkivaltaryhmään numeroon 050 456 0471.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat