JYP piti kautensa hengissä, maalivahti pelasi huippupelin – jyväskyläläisten 12 pelaajaa pääsi pisteille

JYP jatkoi kauttaan, kun se voitti Rauman Lukon 4-1-lukemin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa Jyväskylässä.

JYP oli ottelussa selkä seinää vasten, sillä jos jyväskyläläiset olivat hävinneet, olisi heidän kausi päättynyt siihen. JYPin sankarina toimi maalivahti Eetu Laurikainen, joka torjui yhteensä 22 kertaa.

JYP meni avauserässä 1-0-johtoon Ossi Louhivaaran osumalla. Jani Tuppurainen lisäsi johdon kahteen maaliin toisessa erässä.

Tuppuraisen osuman jälkeen Lukko pystyi luomaan pitkiä hyökkäyksiä ja tukuttain laadukkaita maalipaikkoja, mutta Laurikainen piti JYPiä pystyssä.

Päätöserässä Markus Jokinen ohjasi taitavasti Roni Allenin syötön Lukko-maalin kattoon ja Eric Perrin viimeisteli vielä tyhjään maaliin lukemiksi 4-0. 

Lukon Toni Koivisto teki vielä 1-4-kavennusmaalin, mutta tämän lähemmäksi se ei päässyt. JYPiltä pääsi 12 eri pelajaaa pääsi ottelussa pisteille.

Voiton myötä Perrinin ura sekä JYPin kausi jatkuu. 

Pudotuspelisarja on nyt otteluvoitoissa tasan 1-1. Seuraava ottelu pelataan ensi viikon tiistaina Raumalla, puolivälieriin edetään kahdella voitolla.

Lue myös:

    Uusimmat