SM-liigalegendan Eric Perrinin upea ura päättyi – Lukko eteni puolivälieriin

Eric Perrinin ura päättyi tappioon Lukkoa vastaan 4:11
Eric Perrin kommentoi uransa päättymistä MTV Urheilulle.

Rauman Lukko eteni SM-liigan puolivälieriin, kun se voitti Jyväskylän JYPin pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa 4-1-lukemin Raumalla.

Lukko eteni voittonsa ansiosta puolivälieriin otteluvoitoin 2-1. Samalla päättyi 43-vuotiaan JYP-legenda Eric Perrinin pelaajaura. Perrin syötti JYPin ainoan osuman.

JYP pääsi avauserässä pelaamaan muun muassa kahden miehen ylivoimaa, mutta ei onnistunut tekemään johtomaalia. Lukko sen sijaan onnistui, kun Janne Keränen ohjasi raumalaisten 1-0-johtomaalin.

Toisessa erässä JYP pystyi luomaan muutamia laadukkaita maalipaikkoja, mutta Lukon maalivahti Lassi Lehtinen piti raumalaisia pystyssä.

Lukko oli jälleen joukkueista se, joka onnistui maalinteossa. Ensin 18-vuotias huippulupaus Ville Heinola laukoi Lukon 2-0-johtoon, ja 24 sekuntia myöhemmin Rony Ahonen viimeisteli 3-0-johtomaalin.

Päätöserässä JYP yritti kavennusmaalin tekoa ottamalla maalivahtinsa pois maalilta, kun ottelua oli jäljellä reilut viisi minuuttia. Lukon Brandon Defazio pystyi kuitenkin viimeistelemään 4-0-lukemat.

Perrin syötti JYPin 1-4-kavennusmaalin, jonka viimeisteli David Tomasek.

JYPille kauden päättyminen on pettymys, sillä joukkueen materiaalilla olisi pitänyt pystyä parempaan. Lukko kohtaa puolivälierissä Tampereen Tapparan.