JYP palasi voittokantaan, Jarkko Immoselle outo osuma – "En ole aiemmin tuollaista tehnyt"

JYP palasi voittokantaan jääkiekkoliigassa keskiviikkona, kun SaiPa kellistyi kotikaukalossa maalein 4–2. Ryhtiliike oli komea, sillä tiistaina JYP oli hävinnyt Lahdessa Pelicansille 1–7.

Surkean jakson jälkeen piristynyt JYP on voittanut viidestä viime pelistään neljä. SaiPa-voitto nosti JYPin pisteen turvin pois sarjataulukon jumbotilalta ohi Jukurien.

– Viime viikolla pitkästä aikaa löydettiin omaa peliä ja sitten eilen paha kyykkäys. Hyvä että saatiin heti takaisin peli aisoihin. Hyökkäyspelaaminen on ollut meille ongelma, mutta tänään se oli hyvällä tasolla. Saatiin vielä nousujohteinen peli, sillä kolmas erä oli meiltä paras, JYP-konkari Jarkko Immonen summasi STT:lle.

Robert Rooba iski JYPille ottelun voittomaalin päätöserän puolivälissä. Osuma oli virolaishyökkääjälle jo kauden 20:s.

Immoselle merkittiin 4–2-maali ottelun viimeisellä sekunnilla, vaikka kiekko ei mennyt maaliin. Osuma laitettiin ylös tilastoihin, koska SaiPa-puolustaja Sam Lofquist esti Immosen karkaamisen läpiajoon vierasjoukkueen pelatessa ilman maalivahtia.

– Blokkasin viivasta vedon ja olin pääsemässä läpiajoon. Kaveri joutui estämään ja sen takia ilmeisesti maali siitä laitettiin. En ole kyllä aiemmin tuollaista ”maalia” tehnyt, Immonen naureskeli.

SaiPan paitaan viiden vuoden tauon jälkeen palannut amerikkalaispuolustaja Lofquist iski vieraiden avausmaalin ensimmäisellä vedollaan Liigassa tällä kaudella.

SaiPalle tappio oli jo kuudes perättäinen.

– Olo on todella pettynyt. Varsinkin kolmannen erän pelaaminen sapettaa. Se oli kauden tärkein erä ja pelasimme surkeasti. Paha epäonnistuminen koko ryhmältä, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat