Jymy-yllätys! Maskin takaa paljastui kaikkien suomalaisten tuntema naapurikyylä

4:26
Katso videolta Kukan upea esitys!

Masked Singer Suomi -sarjan toinen kausi jatkui vauhdikkailla esityksillä lauantaina 14. marraskuuta. Jakson päätteeksi maskin takaa löytyi lähes jokaiselle suomalaiselle tuttu näyttelijä.

Masked Singer Suomi -ohjelman lauantai-illan jaksossa päästiin jälleen nauttimaan mystisen Kukka-hahmon esityksestä. Hän esitti hittikappaleen These boots are made for walking.

Raati oli jälleen täysin ulapalla siitä, kuka maskin takana on. Janne Kataja arvaili, että maskin takana olisi näyttelijä Ritva Oksanen. Jenni Kokander puolestaan oli varma, että kyseessä on laulaja Anita Hirvonen. Maria Veitolan veikkaus oli näyttelijä Ulla Tapaninen.

Christoffer Strandberg puolestaan arvasi oikein. Maskin takaa paljastui Salatut elämät -sarjasta tuttu Maija-Liisa Peuhu

Maskin takaa paljastui kaikkien suomalaisten tuntema naapurikyylä ja Salkkareistakin tuttu näyttelijä. Katso videolta, kuka maskin takaa paljastuu!

– Kun minua pyydettiin tähän mukaan, niin ajattelin heti, että tottakai. Olen tehnyt 20 vuotta musikaaleja ja ajattelin, että en enää koskaan laula julkisesti. Tämä oli oikein hauskaa, näyttelijä sanoi. 

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja