Justin Timberlake uhmasi lakia – julkaisi kuvan äänestystilanteesta sakkojen uhalla

Uutta Trolls-elokuvaansa markkinoiva artisti matkusti alkuviikosta kotiosavaltioonsa Tennesseehen huolehtimaan kansalaisvelvollisuuksistaan äänestämisen muodossa, uutisoi Daily Mail.

Maanantaina Instgram-tilillään julkaisemassaan nyt jo poistetussa kuvassa laulaja Justin Timberlake ilmeilee äänestyslaitteen edessä Germantownissa, Tennesseessä.

Kuvatekstiksi hän oli kirjoittanut kannustuspuheen seuraajilleen, jotta nämäkin lähtisivät antamaan äänensä käynnissä olevaan Yhdysvaltain presidentinvaaliin.

– Hei! Sinä! Juuri sinä! Lensin juuri Los Angelesista Memphisiin äänestämään! Ei tekosyitä, ihmiset, popin prinssi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Hyvää tarkoittava kuva ei kuitenkaan saanut viranomaisten hyväksyntää puolelleen, sillä Tenneseen lakien mukaan valokuvaaminen tai äänittäminen äänestyskopissa on rikos. Rötöksestä voi seurata jopa 30 päivän vankeus tai 50 dollarin suuruinen sakko.

Äänestyspaikoilla kuvaamista ja äänittämistä koskeva laki tuli voimaan viime vuonna, eikä sen rikkomisesta ole syytetty vielä ketään. Tennesseen poliisiviranomaiset eivät ole vielä aloittaneet tutkintaa laulajan julkaiseman kuvan takia.

Lue myös:

    Uusimmat