Juontajatähti vitsaili ronskisti Katy Perryn rinnoista – "Jos mies olisi tehnyt samoin, kohu olisi valtava"

Ellen DeGeneres onnitteli laulajatähteä Twitterissä humoristiseen tyyliinsä, joka ei miellyttänyt kaikkia.

Juontajatähti Ellen DeGeneres huomioi muutama päivä sitten laulaja Katy Perryn 33-vuotissyntymäpäivän Twitterissä. DeGeneres twiittasi kuvan, jossa hän tuijottaa suu auki Perryn rintoja. Kuvassa näkyy myös näyttelijä Portia de Rossi.

– Hyvää syntymäpäivää, Katy Perry! On aika ottaa isot ilmapallot esiin, DeGeneres kirjoitti twiitissä.

Twiittiä on moitittu seksistiseksi ja se on kirvoittanut kritiikkiä johtuen Hollywood-tuottaja Harvey Weinsteinin ahdisteluskandaalista, johon DeGeneres otti väkevästi kantaa sekä juontajan näkyvästi tukeman Me Too -kampanjan vuoksi.

Monet DeGeneresin twiittiä kommentoineet ovat sanoneet, että jos mies olisi julkaissut samanlaisen twiitin, siitä olisi noussut myrsky.

Osa kommentoijista vertasi DeGeneresiä Weinsteiniin ja kutsui tätä "siaksi". Muun muassa juontaja Piers Morgan twiittasi aiheesta.

– Jos mies olisi julkaissut saman twiitin, Ellen olisi ensimmäisenä haukkumassa kyseistä miestä seksistiseksi siaksi, Morgan kirjoitti.

– Jos mies julkaisisi tällaista, maailma seisahtuisi, twiittasi muun muassa Pako-sarjasta tuttu näyttelijä Michael Rapaport.

Elokuvatuottaja Harvey Weinsteinia koskeva ahdistelukohu saanut lukuisat Hollywood-tähdet avautumaan omista kokemuksistaan tuottajan kanssa. Naiset kertovat miehen ahdistelleen heitä seksuaalisesti ja lisäksi Weinsteinia kohtaan on esitetty myös raiskaussyytöksiä.

Tunnetuista Hollywood-tähdistä muun muassa Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rose McGowan, Asia Argento, Heather Graham ja Cara Delevingne ovat kertoneet vuosien saatossa joutuneensa Weinsteinin ahdistelemaksi.

Weinstein on edustajansa välityksellä kieltänyt kaikki syytökset.

Lue myös:

    Uusimmat