Juontajalle miljoonien voitto – olisi halunnut enemmän!

Juontaja Rosie O'Donnell ei saanut myymästään kartanosta ihan haluamaansa hintaa, mutta kuitenkin miljoonia enemmän kuin, mitä itse maksoi siitä.

Juontaja-näyttelijä Rosie O'Donnell on saanut myytyä Floridan Miami Beachin Star Islandilla sijaitsevan hulppean kartanonsa. Ostajasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta tämä sai raottaa lompakkoaan 9,5 miljoonan euron verran.

O'Donnell osti kartanon vuonna 1999 viidellä miljoonalla eurolla. Tähti laittoi talon myyntiin ensi kerran vuoden 2012 maaliskuussa pyytäen siitä silloin huikeat 14,6 miljoonaa euroa. Tämän vuoden maaliskuussa hintapyyntö putosi 13,1 miljoonaan euroon, mutta sopivan ostajan puutteessa hintaa jouduttiin vielä muokkaamaan. Talo saatiin lopulta myytyä vajaalla kymmenellä miljoonalla eurolla – mikä sekin on reilusti enemmän kuin, mitä O'Donnell itse talostaan maksoi.

Talo on helmi julkkisten suosimalla Star Islandilla. Hulppeasta kartanosta löytyy kuusi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, olo- ja ruokailuhuoneet muodollisempaan vieraiden kestitykseen, työhuone, elokuvahuone ja huippuluokan laittein varustettu keittiö, joka avautuu olohuoneeseen ja epämuodollisempaan ruokailuhuoneeseen. 1031 neliömetriä takaavat, että omaa tilaa löytyy sitä kaipaavalle.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: luxe.truliablog.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja