Juontaja Kim Sainio joutui rajuun onnettomuuteen: "Pahassa kunnossa, mutta hengissä"

Radio Rockin juontaja Kim Sainio joutui rajuun moottoripyöräonnettomuuteen. Sainio kertoi asiasta ensimmäisenä Radio Rockille.

Tiistaina moottoripyörällään kaatunut radiojuontaja Kim Sainio julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joista näkyi onnettomuudessa tulleet vammat. Mies oli ruhjonut ainakin kasvonsa ja jalkansa pahannäköisesti.

Sainio avasi onnettomuutta Radio Rockin haastattelussa. Sainio pisti onnettomuuden pitkän ajotauon piikkiin. Juontajan moottoripyörä oli lähtenyt 60 kilometrin tuntivauhdissa hänen altaan.

– Pyörä lunastukseen, mutta ei mies kuitenkaan. Pahassa kunnossa, mutta hengissä, Sainio sanoi radiokanavalle.

Luita Sainion mukaan ei näytä murtuneen. Hän on täynnä syviä haavoja, jotka on peitetty siteillä. Sainiolla oli päässään puolivisiirillä varustettu kypärä, mikä johti leuan ruhjeisiin. Otsaan juontaja sai pienen kuhmun.

– Onneksi oli pränikkä kypärä päässä. Veikkaan, että kuhmu olisi vähän erilainen, jos olisi vetänyt jollain vanhalla, pintajännittämättömällä kypärällä, joka on kolhiintunut vuosikausia kaapin lattialla, Sainio päivitteli.

Juontajaa nolotti poistua siteiden kera sairaalasta, mutta lääkärit totesivat, että usein moottoripyöräonnettomuuksien jälkeen poistutaan huomattavasti huonommassa kunnossa.

– Kyllä tässä aika onnekkaita ollaan, Sainio päätti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja