Juontaja Arman Alizadin puoliso Senay Coco saapui pakolaisena Suomeen 90-luvulla – kertoo nyt äärimmäisestä köyhyydestään: "Meillä ei ollut mitään"

Erikoishaastattelu: Meikkitaiteilija Senay Coco tähtää uudelle uralle – yhteinen lapsi muutti parisuhdetta Arman Alizadin kanssa 4:15
Katso koko erikoishaastattelu: Meikkitaiteilija Senay Coco tähtää uudelle uralle

Meikkitaiteilija Senay Coco saapui Suomeen 90-luvulla pakolaisena. Katso hänen haastattelunsa videolta!

Juontaja Arman Alizadin puolisona muutama vuosi sitten julkisuuteen astunut meikkitaiteilija Senay Coco haluaa aloittaa uuden uran hyväntekeväisyyden parissa.

Senay saapui Suomeen 90-luvulla Kosovosta pakolaisena ja hänen perheensä joutui elämään äärimmäisessä köyhyydessä. Nyt hän haluaa auttaa muita vähävaraisia perheitä.

– Kun tulimme Suomeen, meillä ei ollut mitään. Äidillä oli vain pieni matkalaukku mukana.

– Se oli aika lailla kädestä suuhun -elämää. Ei ollut varaa ylimääräiseen. En päässyt leirikouluihin ja kun luokkasormus piti ostaa, ei minun vanhemmillani ollut varaa, Senay kertoo.

Videolla Senay kertoo, miten köyhyys näkyi hänen arjessaan pienenä ja mitä apua hän aikoo nyt tarjota vähävaraisille perheille. Senay myös kuvailee videolla omaa perhearkeaan puolisonsa juontaja Arman Alizadin rinnalla.

Lue myös:

    Uusimmat