Juontaja Alma Hätönen julkaisi syöpään menehtyneestä siskostaan kuvia: "Hyvää 40-vuotissyntymäpäivää"

Alma Hätönen tuntee menehtyneen siskonsa läsnäolon: ”Hän tekee itsensä näkyväksi silloin tällöin” 7:19
Huomenta Suomen haastattelussa Alma Hätönen kertoi, että tuntee silloin tällöin menehtyneen siskonsa läsnäolon.

Alma Hätönen julkaisi syöpään kuolleesta siskostaan kuvia. Vuonna 2022 menehtynyt Eeva-sisko olisi täyttänyt tänään 40 vuotta. 

Juontaja Alma Hätönen muistelee edesmennyttä siskoaan Instagramissa. Hänen Eeva-siskonsa olisi täyttänyt tänään 40 vuotta. Eeva menehtyi syöpään lokakuussa 2022 vain 39-vuotiaana. Menetys oli traaginen ja yllättävä, sillä syöpä todettiin vain kuukautta aikaisemmin.

Hyvää 40-vuotissyntymäpäivää sinä rakas suloinen siskoni. Toivottavasti siellä toisella puolellakin juhlitaan. Tiedän, että odotit tätä päivää. Rakastan ja ikävöin sinua ikuisesti, Hätönen kirjoittaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Helmikuussa Hätönen kertoi MTV Uutisille, että hänen siskonsa poismenossa oli kaikesta surusta huolimatta myös kauniita elementtejä. Oman läheisen menettäminen selvensi hänelle sen, että media-alan töiden lisäksi hän haluaisi tehdä tulevaisuudessa myös toisenlaisia töitä.

– Tulen menemään myös kohti sitä, että voisin tehdä jotain työtä, jossa voisin auttaa esimerkiksi kuolemanpelon kanssa tai loppuun saattamisessa, hän sanoi.

Hätönen uskoo vahvasti esimerkiksi henkimaailmaan, erilaisiin energioihin ja muihin usein yliluonnollisiksi miellettyihin asioihin. Hän on tuntenut siskonsa läsnäolon myös tämän kuoleman jälkeen.

– On ollut sellaisia pieniä hetkiä, joissa siskoni on muistutellut, että ei hätää, hän on täällä toisella puolella, hän sanoi.


 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat