Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmot joutuvat todistamaan yllättävää seksisessiota – kuulevat salaisuuden

Viikkokurkistus viikko 47 0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Noel ja Camilla harrastavat seksiä Mustavaara-yhtiöiden saunaosastolla tietämättä, että Ulla ja Gunnar ovat piilossa saunanlauteilla, koska Gunnar ei halua paljastaa Noelille suhdettaan Ullaan. Seksin jälkeen Noel ja Camilla juttelevat. Noel kertoo Camillalle, että Sabrina kielsi Gunnaria tapaamasta Ullaa. Ulla kuulee tämän ja suuttuu Gunnarille.

Samuli harmistuu, kun Aino paljastaa, ettei Victoria ole kiinnostunut hänestä. Aino pistää Samulin muutenkin koville ja käskee tätä päättämään, kenet haluaa. Aino ja Samuli nolostuvat, kun Jiri ottaa heidät puhutteluun kaksikon tuuletettua henkilökohtaisia asioitaan työajalla. Aino ja Samuli lupaavat Jirille, että ovat jatkossa ammattimaisia.

Myöhemmin Samuli avautuu naishuolistaan Jirille. Samuli huolestuu, kun Jiri varoittaa kahden naisen loukusta seuraavan ongelmia. Samulin toiveet kohoavat, kun Victoria ehdottaa illanviettoa kahden kesken. Toiveikas Samuli tunnustaa Victorialle, että hänellä on tälle kerrottavaa.

Ressu huomaa, että Kalle välttelee Ismon näkemistä. Ismo valittelee Kallen kaivelleen perhepäivällisellä vanhoja riitoja. Ressu kiinnostuu Ismon ja Kallen menneisyydestä. Ressu löytää Kallen kahvilasta ja saakin tämän avautumaan Ismon väkivaltaisuudesta.

Jakso 3658: Gunnar, Ulla ja ulvova ylläri.
Jakso 3659: Camilla saa tarpeekseen.
Jakso 3660: Hame-hamehäkki.
Jakso 3661: Jiri alkaa olè.
Jakso 3662: Anna hilloa, Monica! 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat