Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmolle valkenee järkyttävä tieto – yllättävä hahmo saapuu paikalle

Viikkokurkistus viikko 37 0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Aarolle paljastuu, että Jiri ja Linda asuvat yhdessä. Kolmikko tuntee yhteistä vastenmielisyyttä Lassea kohtaan, joten Aaro väittää hyväksyvänsä tilanteen ja lupaa olla sotkeutumatta tyttärensä elämään.

Aaro saa kuitenkin Paulalta haukut sinisilmäisyydestä pirullisen Jirin suhteen ja alkaa epäröidä. Aaron epäluulo vahvistuu, kun Viola paljastaa Lindan ja Jirin viihtyvän hyvin yhdessä. Linda ja Jiri viettävät sopuista hetkeä ostoskeskuksessa huomaamatta, että Aaro vakoilee heitä.

Kari haluaa järjestää Ullan, Ismon ja Talen kanssa Taalasbiilin ja uuden kiinteistön avajaiset. Dahliaa kismittää kiristyksen kariutuminen ja hän haluaa mennä avajaisiin näyttääkseen, ettei ole hävinnyt vielä. Siivotessaan korjaamoa Kari muistaa Uimosen ja pahoinpitelyn, mutta karistaa muiston mielestään.

Kari hermoilee avajaisia. Dahlia ja Gunnar käyvät avajaisissa, mutta poistuvat häntä koipien välissä saaden Karin, Ullan, Ismon ja Talen iloitsemaan. Karin onni vaihtuu kuitenkin peloksi, kun yllättävä hahmo saapuu paikalle.

Osa 3608: Noel on dikkiriikkisen vihainen.
Osa 3609: Aaro ja Aatami.
Osa 3610: Nella ja sojottava engelsmanni.
Osa 3611: Kalle ajattelee asioita uudelta kandilta.
Osa 3612: Ulla voittaa sissikisat.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat