Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo kohtaa tyrmistyttävän näyn – järkyttyy pahemman kerran

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:44
Kurkista Salkkareiden tämän viikon tapahtumiin!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Aki ja Sanni sopivat pitävänsä matalampaa profiilia, mutta tunnustavat toistensa vastustamisen olevan vaikeaa. Camilla jää harkitsemaan, kun Aki vihjaa, että haluaisi tehdä jälleen yhteistyötä hänen kanssaan. Camilla lähestyy Akia viiniyhteistyöasioilla, mutta tyrmistyy, kun yllättää Akin ja Sannin kiihkeistä tunnelmista.

Aaro iloitsee Paulalle Evan äitiyslomasta, kun samaan aikaan Jiri järkyttyy löytäessään tuskaisen Evan. Aaro kauhistuu kuullessaan Evalta tämän pahoinvointikohtauksesta, josta Jiri ottaa kaiken vastuun. Aaro suhtautuu ymmärtäväisesti Jiriin, ja Eva iloitsee Nellalle Aaron kypsästä asenteesta. Aaro näkee harhanäyn saatanallisesta Jiristä kuristamassa Paulaa.

Sanni ja Aki valittavat Jannelle majatalon ala-arvoisesta viinistä. Sanni ja Aki vaivaantuvat, kun Janne vihjaa heidän olevan pariskunta.

Camilla valehtelee Noelille kaiken olevan hyvin heidän välillä, vaikka ei saa Akia mielestään. Camilla purkaa Akia kohtaan tuntemaansa mustasukkaisuutta kettuilemalla Sannille. Camilla järkyttyy, kun Aki tekee hänelle Sannia koskevan paljastuksen.

Osa 3570: Aarotar ja Jirviö.
Osa 3571: Aki nostaa kissan pöydälle.
Osa 3572: Kari iskee miestä. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat