Juonipaljastukset julki! Salkkareissa kolmiodraama saa aikaan kitkaa – hahmo hermostuu

Viikkokurkistus viikko 46 0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Luvassa on kolmiodraama, kun Severi ja Anna ottavat yhteisiä kuvia Instaan, kun Benjamin sattuu paikalle. Mustasukkainen Benjamin valittaa Severin vieneen Annan häneltä ja saa Severin suuttumaan.

Camillan kanssa suhdeasioitaan ruotiva Aki helpottuu ja uskoo asioiden selkenevän Sannin kanssa. Sanni on epävarma, että pystyykö hän luottamaan Akiin. Tale saa rohkaistua Sannia, joka alkaa pohtia sääntöjen sopimista tauolle Akin kanssa. Aki ja Sanni päättävät pohtia taukoa rauhassa erillään ilman muita säätöjä. 

Sanni kertoo Talelle jutelleensa säännöistä Akin kanssa ja vakuuttaa luottavansa, että Aki pysyy erossa muista naisista. Camillalle jälleen avautuva Aki jää luottavaiseksi, että tauko Sannista tekee hyvää ja uskoo Sannin miettivän asioita yksin tahollaan.

Aaro kyselee Jirin ja Lindan asumisjärjestelyistä olettaen, että näillä on meneillään jotain romanttista. Lassen mielestä Jirin tulisi heittää koko Aaro–Linda–Viola-perhe ulos kämpästään, mutta Jiri puolustaa Lindaa. Linda puolestaan kehuu Jirin ystävällisyyttä Aarolle saaden tämän mietteliääksi.

Jakso 3653: Viola on itse ilkimys.
Jakso 3654: Severi saa kaikki hoidot.
Jakso 3655: Linda & Jiri – Sohvalusikkaperunat.
Jakso 3656: Onneni on olla Monican kädellä.
Jakso 3657: Aino raottaa sisintään saunan lauteilla.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat