Juno viettää vilkasta arkea kuusilapsisen perheensä kanssa maaseudulla – näin suurperheen elämä sujuu poikkeustilanteessa

Kaksi vuotta sitten räppäri Juno romahti ja halusi jättää uransa – kertoo nyt vaikeista vuosistaan 6:34
Muutama vuosi sitten räppäri Juno romahti ja halusi jättää uransa – kertoo nyt vaikeista vuosistaan

Junon uusioperheen arki sujuu mallikkaasti koronakriisistä huolimatta.

Räppäri Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, viettää tällä hetkellä korona-arkea yhdessä suurperheensä kanssa. Junon ja hänen puolisonsa uusioperheeseen kuuluu yhteensä kuusi lasta, joten haipakkaa kotona on riittämiin. 

Juno kertoo iloitsevansa tilanteessa siitä, että perhe asuu maalla ja heillä on runsaasti tilaa ympärillään, joten poikkeustilanteesta huolimatta arki pyörii suuressa perheessä hienosti. 

– Meillä on tosi iso omakotitalo ja varmaan joku 4000-neliöinen piha, niin mikäs tässä on ollessa, kun hengailet vaan. 

Muusikon perheen uusin tulokas syntyi viime vuoden lopussa. Juno kertoo vauva-arjenkin sujuneen perheessä mallikkaasti. Räppäri kertoo tuntevansa, että vauvakupla on hänen osaltaan jatkunut jo vuosien ajan.

– On ollut ihan hauskaa, että on taas uusi tulokas perheessä, se on ihan kivaa. 

Kuten lukuisien muidenkin muusikoiden, myös Junon tilanne töiden suhteen on tällä hetkellä synkkä. Koronakriisin takia Junolla ei ole tällä hetkellä tiedossa lainkaan töitä. Tilanteen varjolla Juno kertoo myöntyneensä siihen, että tukea on mahdollisesti haettava. 

– Olen koko elämäni aikana varmaan kerran hakenut Kelalta mitään tukia. Silloin kun sieltä jotain hain niin päätin, etten koskaan enää hae. Niin siinä mielessä tämä on vähän paha, että mulle tämä merkkaa sitä, että kaikki tuloni ovat nollassa. Mutta ei kai se auta. 

Tilanteesta huolimatta Juno pyrkii pitämään mielensä valoisana. 

– On nyt pahemmastakin selvitty. 

Lue myös:

    Uusimmat