Juniori löi toista jalkapallo-ottelussa – 15-vuotias poika kuoli

Ranskalaisten ja saksalaisten juniorijoukkueiden välinen jalkapallo-ottelu sai traagisen käänteen, kun joukkueiden välillä puhkesi tappelu. Sen seurauksena yksi pelaajista joutui sairaalaan, jossa hänet julistettiin aivokuolleeksi. Frankfurtin poliisi tiedotti keskiviikkona, että uhri on kuollut vammoihinsa.

Poliisin antaman ja tanskalaisen BT:n siteeraaman tiedon mukaan pelaaja oli lyönyt saksalaisjoukkueen 15-vuotiasta pelaajaa päähän ja niskaan. Pelaaja putosi iskun seurauksena maihin ja häntä jouduttiin elvyttämään ennen sairaalaan viemistä. Poliisi on nyt pidättänyt 16-vuotiaan epäillyn.

– Turvallisuudesta vastaava henkilökunta vei pojan heti lähimpään sairaalaan, jossa he löysivät häneltä hengenvaarallisen aivovamman, poliisi kertoi tiedotteessaan.

Poika julistettiin sairaalassa aivokuolleeksi. Frankfurtin poliisi kertoi keskiviikkona, että poika on kuollut vammoihinsa. Frankfurter Allgemeinen mukaan myös useita muita henkilöitä on loukkaantunut tapahtuneessa. Poliisi on luonut tutkijoiden auttamiseksi materiaalipankin, johon todistajat voivat tallettaa kuvia ja videoita tapahtuneesta.

Juttua ja otsikkoa muokattu klo 20.43: Lisätty tieto uhrin menehtymisestä.

Lue myös:

    Uusimmat