Jumissa koronan keskellä: Iäkkään pariskunnan vuosia odottamasta risteilystä tuli painajainen

Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä 1:09
Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimessa.

Maximilian Jon vanhemmat ovat jumissa Holland American Zaandam -matkustajalaivalla, jolla on todettu ainakin kahdeksan koronatartuntaa.

Lisäksi noin 200 ihmisellä on influenssan kaltaisia oireita. Neljä laivan matkustajaa on menehtynyt, mutta virallisten lähteiden mukaan ei vielä ole vahvistettu, kuolivatko he koronaan. 

Holland American Zaandam -matkustajalaivan kyydissä on yli 1 200 matkustajaa ja liki 600 miehistön jäsentä.Aluksen oli tarkoitus matkustaa Argentiinan Buenos Airesista Chilen San Antonioon ja telakoitua päämääräänsä 21. maaliskuuta, mutta nyt se onkin suuntaamassa kohti Floridaa.

Jo kertoo CNN:n haastattelussa, että hänen iäkkäät vanhempansa olivat odottaneet kyseistä risteilyä vuosia, mutta ovat nyt jumissa merellä kammottavassa koronalaivassa. Hänen isällään on myös koronaan viittaavia oireita, kuten kuumetta. 

Jo on hyvin huolissaan vanhemmistaan ja sanoo toisaalta ymmärtävänsä hyvin laivan karanteenitoimet, mutta toisaalta hänen mukaansa kaikki muuttuu, kun ”omat vanhemmat ovat sillä laivalla”.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat