"Jumalattarien uusi standardi " – oletko jo törmännyt tähän kummalliseen someilmiöön?

Onko tässä kaikkien aikojen oudoin someilmiö? Sosiaalinen media täyttyy nyt kuvista, joissa naiset kannattelevat erilaisia esineitä rintojensa alla. 

Naiset haluavat nyt todistaa olevansa "oikeita naisia" kiinalaisen, Twitterin kaltaisen sosiaalisen median palvelun välityksellä. Tuhannet naiset ovat lisänneet tähän Wibeon-nimiseen palveluun kuvia, joissa he kannattelevat mitä erilaisempia esineitä rintojensa alla.

Alkuperäisissä kuvissa käytetään kyniä, mutta käyttäjät ovat laajentaneet esineiden kirjoa aina meikkisiveltimistä vesipulloihin. Mitä suuremmat rinnat, sitä suuremmat esineet rintojen alla pysyvät. 

Ilmiöksi muutamassa viikossa

Esineiden pitäminen rintojen alla on käyttäjien mukaan uusi standardi jumalattarella, ja vain ”oikeat naiset" pystyvät kyseiseen temppuun.   

Kuvalle on luotu myös oma hastag #carrypenunderbreast. Ilmiöllä on jo tuhansia osallistujia, ja suosituimmat kuvat ovat keränneet miljoonayleisön.

Ensimmäinen tämän kaltainen kuva lisättiin palveluun kuudes päivä tammikuuta, ja kuvat ovat nousseet parissa viikossa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

Tämä villitys on vain yksi monista oudoista trendeistä, jotka ovat tällä hetkellä suosittuja Kiinassa. Yksi suosittu villitys on myös yrittää kasata kolikoita solisluunsa päälle. Mitä enemmän kolikoita kaulallensa saa pinottua, sen parempi. 

VIDEO: Katso videolta, miltä ilmiö näyttää.


Lähde: Dailymail

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja