Mainos

Julkistus alkaa klo 20: Villeimmät huhut uudesta mallista – tällainen on iPhone 7

Tänään Apple järjestää julkistustilaisuuden, jossa todennäköisesti paljastetaan uusi iPhone 7.

Huhut uuden älypuhelinmallin ympärillä ovat käyneet edelliskuukausina kuumana. Uusia, mullistavia innovaatioita ei odoteta, mutta villejä uudistuksia on silti veikkailtu.

Mashable-sivusto kokosi uusimmat huhut, jotka ovat peräisin Applen analyytikolta. 

1. Muisti

Huhujen mukaan uuden iPhonen muisti on 32, 128 tai 256 gigatavua. Tämä tarkoittaa, että 16 tai 64 gigatavun muistilla varustetut puhelimet poistuisivat. Pienintä muistia onkin kritisoitu aivan riittämättömäksi tällaiselle älypuhelimelle, joten sen poistuminen ei yllätäisi.

2. iPhone 7 Plus -ominaisuudet

IPhonen isommassa mallissa on veikkausten mukaan kolmen gigatavun keskusmuisti, uusi 3D-kosketussensori ja kosketusherkkä kotinäppäin.

Uuden A10-prosessorin teho saattaa yltää 2,45 gigahertsiin. Edellisessä mallissa A9-prosessorin teho on 1,85 gigahertsiä. Lisäksi puhelimen ruudusta tulee haptinen, jolloin se reagoi kosketuksiin tuntopalautteella.

3. Valokuvaus

Iphonen kamera uudistuu. Puhelimessa on valosensori, joka parantaa valokuvien laatua. Lisäksi kamerassa on kaksi 12 megapikselin linssiä, joista toinen on teleobjektiivi ja toinen laajakulmaobjektiivi.

Teleobjektiivista on erityisesti hyötyä, kun kuvattavaa kohdetta lähelle ei ole mahdollista päästä. Laajakulmaobjektiivilla taas voidaan kuvata panoraamakuvia.

Kameran salaman LED-valojen lukumäärä nousee kahdesta neljään. Niitä on yhteensä kaksi lämpimiä värejä ja kaksi kylmiä värejä varten.

4. Kuulokeliitäntä

Huhujen mukaan Apple aikoo poistaa perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän. Tämä tarkoittaa, että jatkossa musiikki pitää siirtää kuulokkeisiin joko langattomasti tai Applen oman Lightning-liitännän kautta digitaalisena.

5. Värit

Puhelimen värivalikoimaan saattaa tulla uusia värejä. Uusia värivaihtoehtoja ovat Dark Black ja Piano Black. Space Grey tulee todennäköisesti poistumaan värivaihtoehdoista.

Osa huhuista on pyörinyt verkossa jo pitkään, mutta uusi Applelta tuleva lähde tuo painoarvoa näille.

Huhut saattavat siis hyvinkin osoittautua paikkansapitäviksi. Mutta uuden puhelimen ominaisuuksista tiedetään luonnollisesti varmuudella vasta virallisen julkistuksen jälkeen.

Tänään San Franciscossa järjestettävä Applen tilaisuus alkaa kello 20 Suomen aikaa.

Lähde: Mashable


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.