Julius Nättinen HIFK:n sankarina, Petteri Puhakka Tappara-tykkinä – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Videolla maalikooste ottelusta HIFK-Ilves.

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella pelattiin kaiken kaikkiaan seitsemän ottelua.

Illan todellinen tapahtumanäytelmä käytiin Helsingin vanhassa jäähallissa, kun HIFK:n ja Ilveksen ottelussa nähtiin niin maaleja, kahinoita kuin ulosajoja.

HIFK:n isoksi nimeksi nousi Julius Nättinen, joka osui sekä varsinaisella peliajalla että voittomaalikilpailussa. Nättisen kaksi onnistunutta yritystä varmistivat IFK:lle 4–3-voiton.

Maalikooste, HIFK–Ilves:

Kierroksen jumbokamppailu käytiin Hämeenlinnassa, missä SaiPa onnistui ryöväämään isomman pistepotin HPK:n luota. SaiPa oli jatkoajalla parempi luvuin 3–2.

Maalikooste, HPK–SaiPa:

Kierroksen toinen voittomaalikisa käytiin Kuopiossa, kun KalPa ja Sport olivat 65 minuutin jälkeen lukemissa 2–2. KalPan sankariksi nousi Jaakko Rissanen, joka varmisti isännille 3–2-voiton.

Maalikooste, KalPa–Sport:

SM-liigan huonoin kotijoukkue KooKoo onnistui parantelemaan saldoaan, kun se kaatoi JYPin 5–4. KooKoon tehomiehenä toimi Emil Molin, joka nakutti tehot 1+2. JYPiltä Severi Lahtinen paukutti samaiset kolme tehopistettä (2+1).

Maalikooste, KooKoo–JYP:

Kierroksen kärkitaisto käytiin Tampereen Nokia Arenalla, missä Tappara säväytti Lukkoa vastaan. Tappara oli Petteri Puhakan kahden maalin avustamana parempi luvuin 5–2.

Maalikooste, Tappara–Lukko:

Porissa Ässät otti eilisen Ilves-voiton tapaan ison päänahan, kun se kaatoi Kärpät 2–1.

Maalikooste, Ässät–Kärpät:

Turussa TPS jatkoi viime aikojen trendiään, kun se menetti taas useamman maalin johtoasemansa. Tällä kertaa Pelicans nousi rinnalle ja paineli voittomaalikilpailun jäljiltä 4–3-voittoon.

TPS–Pelicans-ottelun maalit:

1–0, Aleksi Anttalainen:

2–0, Kasper Koskinen:

2–1, Tyler Kelleher:

2–2, Toni Utunen:

3–2, Pavol Skalicky:

3–3, Lukas Jasek:

Voittomaalikilpailu:

Lue myös:

    Uusimmat