Julia Robertsin menehtynyt sisarpuoli jätti jälkeensä viestejä

Näyttelijä Julia Robertsin sisarpuoli Nancy Motes löydettiin viikonloppuna kuolleena kotoaan Los Angelesista. Los Angeles Timesin mukaan naisen asunnosta löydettiin myös naisen kirjoittamia viestejä.

Hollywood-näyttelijä Julia Robertsin sisarpuoli Nancy Motes löydettiin sunnuntaina kuolleena Los Angelesin kodistaan. 37-vuotiaana menehtyneen naisen kuolinsyyksi epäiltiin huumeiden tai lääkkeiden yliannostusta, sillä kuolinpaikalta löytyi runsaasti reseptilääkkeitä.

Los Angeles Timesin mukaan viranomaiset ovat nyt vahvistaneet, ettei kuolemaan näytä liittyvän ulkopuolisia tekijöitä. Asiaa kommentoineen poliisin edustajan mukaan Motesin kodista on myös löydetty tämän kirjoittamia viestejä. Lehden mukaan viestejä on useiden sivujen verran, mutta niiden sisältöä ei ainakaan toistaiseksi aiota kertoa julkisuuteen.

New York Daily Newsin lähteen mukaan viisisivuiset kirjoitukset sisältäisivät katkeria lauseita Julia Robertsille, rakkauden tunnustuksia äidille ja anteeksipyynnön hänet löytäneelle aviomiehelle John Dilbeckille.

Lehden mukaan Motes oli myös tammikuun lopulla kirjoitellut perhesuhteisiinsa liittyen useita katkeransävyisiä viestejä Twitterissä. Viesteissä hän muun muassa syytti perhettään itsensä hylkäämisestä.

Oscar-ehdokkaana tänä vuonna oleva Julia Roberts on peruuttanut lähipäivien julkiset esiintymisensä tragedian vuoksi.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat